3 sorters Sill. 2 "klara" & 1 krämig.
Sillpotatis.
Ägghalvor med Majonnäs & Räkor
Gravad Lax med Senapssås
Skaldjurspaté med Örtsås
Varmrökt Citronlax
Julskinka med hemrörd Apelsinsenap
Julmedvurst med Rödbetssallad
Varmrökt Kalkon med Mimosasallad
Janssons frestelse
Julköttbullar
Prinskorv
Rödkål
Vörtbröd
Gräddädelost
Smör
Med reservation för ändringar!
3 sorters sill
Kall sillpotatis
Gravlax med Hovmästarsås
Ägghalva med Majonnäs & Räkor
Skaldjurspaté med Örtsås
Julskinka med Apelsinsenap
Rökt Viltkorv med Rödbetssallad
Varmrökt Kalkon med Mimosasallad
Vörtbröd
Smör
Med reservation för ändringar.
Vörtbröd
Ägghalva med Majonäs & Räkor
Gravad Lax med Senapssås
Lökill
Varmrökt Kalkon med Mimosasallad
Köttbullar med Rödbetssallad
Julskinka med Apesinsenap
Gräddädelost med Druvor
Med reservation för ändringar.
Tillbehör / Efterrätter
Ris a lá Malta med Björnbärssylt 35,-
Äggost med Björnbärssylt 45,-. Obs! Görs endast i 10-portionersformar.
Julpanncotta. Clementin, Mörk Choklad & Kanel. 40,-
Småvarmt 75,-
Janzons Frestelse
Julköttbullar
Prinskorv
Extra
Dryck: Julmust, lättöl eller loka 25,-/st
Dukning inkl dukar, ljus och servetter 30,-/p
Kaffe inkl socker och mjölk 20,-/p
Glögg (alkoholfri) med pepparkaka, russin & mandel 30,-/p
Personal:
minimum 4 timmar 450,-/timma
Transport 650,-/timma, minimum 30 min.
Med reservation för ändringar!